Våre naboer i øst og sør er ganske nærme, men det er jo lettere å komme seg til Sverige enn det er til Danmark. Eller kanskje er ikke lettere det riktige ordet, raskere er mer nøyaktig, og billigere. For å komme seg til Danmark må man enten ta danskebåten, kjøre gjennom Sverige eller fly. Alle alternativene har sine attraktive aspekter, men vi foretrekker jo Danskebåten. Vi vet dog at ikke alle gjør det, og noen ganger er det jo gøy å ta seg en bilferie. Det kan man også gjøre med Danskebåten, men det er også spennende å kjøre fra Strømstad ned til Malmø.

Det å oppdage Danmark er gøy, og selv om det er et lite land er det mye å se. Ikke pakk for fjelltur, det kan vi si, men med tanke på at de har både Legoland og Tivoli, samt at storbyen København er en favoritt for de voksne er det en perfekt destinasjon for familien. Om du har hatt lyst til å ta en ferie, men ikke har helt råd og kanskje en vanskelig økonomisk fortid, kan du jo alltids prøv å låne penger uten kredittsjekk. Søker du om det blir ikke din fortid utforsket, og det eneste som betyr noe er om du har en jobb eller ei!

Låne eksempel (LoanScouter): Lendo – Eff. rente 11,55%, kr 120.000, o/5 år. Kostnad kr 36,215, totalt kr 156,215

Lån hos Matchbanker

Det Matchbanker gir deg er en tjeneste, hvor du kan gå inn å søke om lån. Men det er ikke de som gir deg pengene. De sender dig videre til banker, og de som er interessert i å gi deg lån sender deg da tilbud. Matchbanker fungerer da som et mellomledd, og det er jo mer praktisk for deg å få alle lånetilbudene på et sted. Da bruker du ikke tid med å gå fra bank til bank.

Når du endelig har fått tilbudene er det opp til deg å velge hvilke av dem du vil ha, om noen. Du bør se på summen du får, satt opp mot tilbakebetalingstiden og hvordan renten eventuelt blir. Selv om du har sendt inn en søknad betyr ikke det at du er tvunget til å akseptere noen av tilbudene. For deg som kunde kan det jo uansett være greit å vite hva slags alternativ du har, om behovet for et lån skulle bli enda større i fremtiden. Man vet jo aldri, plutselig får man lyst til å pusse opp, eller lyst på en lenger ferie!

Danmark – vår inngang til Europa!

Når du tar Danskebåten er du plutselig veldig mye nærmere Europa. Tyskland er noen få timer unna med bil, det samme er Nederland, og Frankrike litt lenger bort. Det er interessant å se hvor mye nærmere man kommer kontinentet med en båttur på noen timer, og det å ta en bilferie gjennom Europa er noe alle bør gjøre en gang. Har man ikke råd, tar man seg råd, eller et lån eventuelt. Det er noe som garantert skaper minner for livet, uansett om du er alene, med venner eller med familien.

Som sagt, Danmark i seg selv er verdt å utforske. Men det er tross alt et ganske lite land, hvor mye av fokuset ligger rundt hovedstaden. Tar du Øresundbroen er du i Malmø på 20 minutter, men om du heller foretrekker å bevege deg sydover kan du naturligvis det. Det er noe vi faktisk anbefaler, når du først er i Danmark og om du har tid. Berlin er ikke langt unna, ei heller Hamburg. Og da begynner man plutselig å nærme seg Sentral-Europa, med alle de utrolig spennende alternativene og utforskningsmulighetene det gir. Alt det får du om du bare bruker Danskebåten!