Skal du reise med Danskebåten i 2023? Da er det flere ting du bør vite før du bestiller din reise. Her er noen tips som kan gjøre din tur med Danskebåten til en enda bedre opplevelse.

Bestill tidlig

Danskebåten er populær blant turister, og spesielt i høysesongen kan det være vanskelig å få plass. Derfor er det lurt å bestille billetter tidlig for å sikre seg en plass. På den måten kan du også spare penger ved å dra nytte av rabatter og tilbud.

Velg riktig lugar

Når du bestiller billetter til Danskebåten, kan du velge mellom flere ulike lugaralternativer. Velg en lugar som passer dine behov og ditt budsjett. Ønsker du ekstra komfort og plass, kan det være lurt å velge en større lugar eller en suite.

Utforsk skipet

Danskebåten har mye å tilby, og det kan være lurt å utforske skipet for å få mest mulig ut av din tur. Gå rundt og se på fasilitetene, prøv ulike restauranter og barer, og delta på ulike aktiviteter om bord.

Husk pass og ID

Selv om det ikke er behov for pass ved reiser mellom Danmark og Norge, er det alltid lurt å ha med seg pass eller annen gyldig ID på reisen. Det kan også være lurt å sjekke reiseråd og eventuelle restriksjoner før du reiser.

Skal du spille på casinoet ombord på båten, så må du nok vise legitimasjon. Regler som gjelder i 2023 sier at alle er påkrevd å ha med dette ombord.

Ta med riktig valuta

Når du skal reise med Danskebåten, kan det være lurt å ta med både norske og danske kroner. På skipet kan du bruke begge valutaene, men husk at vekslingskursen kan variere.

HUSK: Den danske krona er svært dyr nå i år, så pass på å sjekke valutakursene nøye før du handler noe i Danmark. I de siste månedene har den danske kronen bare blitt dyrere og dyrere.

Pakk riktig

Sørg for å pakke det du trenger for turen, men ikke overpakk. Husk at du kan kjøpe det meste om bord, så det er ikke nødvendig å ta med alt hjemmefra. Hvis du ønsker å handle tollfritt om bord, kan det være lurt å ha plass i kofferten.

Danskebåten er en populær og spennende måte å reise på, og med disse tipsene kan du gjøre din tur enda bedre. Så pakke kofferten, bestill billetter og gjør deg klar for en minnerik tur på Danskebåten i 2023!