Det kan være mange grunner til at man ønsker seg til Danmark, men i denne artikkelen skal vi se på hvorfor man eventuelt skal velge Danskebåten som transportmiddel. I Danmark har man billig tobakk, søte piker og godt øl, men det kan være uendelig mange andre grunner for at man velger det flate landet som reisemål.

 

  1. Det er enkelt å reise med Danskebåten. Den går som regel fra by til by, og da kan man oppleve storbyen en helg. Det er bare å kjøpe billett og gå om bord i Danskebåten som har avganger fra flere byer. Lugar er greit å bestille på de lengste reisene mens det korteste overfartene tar 2-3 timer.

 

  1. Det er trivelig å reise med Danskebåten. I trivelige omgivelser og med flott utsikt utover fjorden og landskapet rundt, får man en flott tur over sjøen. Her kan man enten kose seg i restauranten eller tax-free butikken, eller på kasino dersom det skulle være et alternativ. Det finnes også et lekeland for barn og spa for de voksne. Mulighetene er mange for å kose seg på Danskebåten.

 

  1. Det er rimelig. I forhold til å fly eller kjøre, er Danskebåten et flott alternativ. Selv om man både har med bil og hele familien, kommer man seg langt med et par tusen kroner. Å kjøre bil samme veien, vil koste minst like mye, både på grunn av drivstoffet og alle veiavgiftene som man finner, spesielt i Norge, og for de forskjellige broene mellom Sverige og Danmark.

 

  1. Man slipper å kjøre selv og barna kan slå seg løs. Lange bilturer med barn i baksetet, bruker som oftest å være en dårlig kombinasjon. Der kan de møte andre på samme alder og leke overalt. Det er ingenting som er så artig som å leke med andre i stedet for å sitte i en varm og kjedelig bil.

 

  1. Tax-free butikken har mange forskjellige glamorøse varer til en utmerket pris. Her finner man alt fra barneleker til eksklusive parfymer, alkohol og tobakk. Her kan man slippe unna med gode priser, bare man holder seg innenfor kvotene.

 

  1. På Danskebåten kan man ta seg en skikkelig fest. Det er mange bedrifter og vennegjenger som velger Danskebåten som en plass hvor man kan feste i godt lag. Uansett om man skulle ta en drink for mye eller sjøen står høy med hvite topper, da er det ikke langt til senga. Det er viktig å huske hvilket dekk man har lugaren på, og hvilket nummer det er på lugaren, ellers kan det bli vanskelig å finne tilbake til lugaren utpå morgenkvisten.

 

  1. Danskebåten er som et lite cruise hvor man virkelig kan slappe av og få tilbake litt energi. Enten man velger å ta det helt piano eller danse natta lang på diskoteket, så er Danskebåten svaret på det som kan hjelpe dersom man har fått litt nok av jobben.

 

  1. Stifte kontakter. Reiser man med mange andre kan det hende man kommer i prat med fremmede. Det kan utvikle seg til langvarige vennskap. Det er til og med folk som har funnet kjærligheten på Danskebåten. Danskebåten er et perfekt sted for å få venner og bekjentskap. Det kan til og med hende at man blir bedre kjent med sine kollegaer eller venner dersom man reiser på en tur med Danskebåten sammen.

 

  1. Danskebåten er en perfekt start på en Europareise. Da kan man forlate fedrelandet med en god start. Når man våkner uthvilt og klare dagen etter, er det bare å farte av gårde enten man skal hit eller dit. Fra Frederikshavn til den sørlige grensen av Danmark er det bare 350 km, altså 3-4 timers kjøring.