Det er onsdags ettermiddag og du har fått innvilget en langhelg av sjefen. Du har jobba overtid hver dag i en måned nå. Endelig har det roa seg litt, og en lang helg skal tas i mot med glede. For det er ingenting som er bedre enn å ha fått så gode skussmål av regionssjefen foran din daglige leder. Det skulle bare mange, send karen hjem nå. Det har han vel fortjent.

Vel hjemme, tar det ikke lang tid før du deiser ned i godstolen i stua og borte er du. I drømmen er du plutselig i et bad. I kritthvite rom og minimalistisk møblering, deilige dufter og ved armlenet et glass hvitvin. Herregud, hvor er jeg nå tenker du? Det er ingen andre i rommet, men det gjør ingenting. Det var noe du virkelig trengte. Spaet var helt utmerket, og du var god og varm.

Etter en varm dusj hiver du på deg morgenkåpen og går ned til rommet. Her skifter du om til dress. Ikke mansjettknapper og strykekant, men helt greit antrekk for en bedre middag. I restauranten ser du henne. Damen i ditt liv. Sittende ved bordet, har hun allerede bestilt en flaske Nebbiolo D`Alba, herlig rødvin fra Italia. Dere småprater og ler. Du føler deg revitalisert og i god form. Delikate retter blir servert og dere drikker mer vin.

O`lala

Hun tar deg i hånden og drar deg med gjennom lokalet. Kjolen for fram formene hennes, og splitten avslører de faste, lange leggene. Hun er en skjønnhet for guder og du er i ditt ess. Du hører dunkende musikk fra oven. Dere går opp spiraltrappen, til diskoteket. Her dundrer musikken enda mer, i takt med neonlyset og laserstrålene som går i sikksakk. Du bestiller to Cuba Libre, to shots og en øl. Du fører deg med stil bortover gulvet mens hun omfavner deg. To shots går ned og rommen ikke lenge etter. Med henne i armkroken og ølen i den andre hånda, går der videre.

Du ser at det er et dekk. Her kjenner du vinden i håret. Deilig. Forfriskende. Dere går bakover, og ved gjerdet finner dere roen. Nå kjenner du følelsen av å være fri. Det er perfekt. Dere forenes til en. Dere blir stående, hånd i hånd. Lenge og det gjør godt. Du kjenner det gjør godt.

Det piper og du våkner. Det er tv som har stått på hele kvelden og nå gått i hvilemodus. Det hele var en drøm. En så virkelig drøm om deg og hun du begynte å få et bedre og bedre forhold til på jobben. Kanskje var det tid for å ta motet til deg? Bare spørre rett ut om hun ble med på en helgetur til København.

Det er i hvert fall helt sikkert at du skal tilbringe helga i båt, nærmere bestemt Danskebåten. Enten det blir alene eller med selskap.

Nyte alt

Dette kunne vært en sann historie. Det som er bra er at på Danskebåten så kan man nyte alle disse tingene. I tillegg til en hel andre ting. Har man fått en langhelg, er det ingen tvil om hva man bør gjøre.

Danskebåten kan man ta fra mange steder i landet, og uansett vil man få en flott overfart til det gode nabolandet. Danskebåten er der for deg, året rundt. Akkurat når det måtte passe deg. Akkurat når du trenger et avbrekk. En pause fra arbeid og hverdags stress.