Det er når man kommer seg litt bort og får alt litt på avstand at tiden er inne for romanse. Den travle hverdagen gjør at det er vanskelig å finne den rette, og man rett og slett orker ikke å gå ut i helgene. Høsten har kommet, og ute virvler de fargerike bladene i vinden. Det er nesten vemodig, men det er lidenskapen som skal vise vei.

Det er fint å finne kjærligheten, og hvorfor ikke feire den på Danskebåten. Der får man nok tid til å overøse hverandre med godord, sjampagne og fullstendig oppmerksomhet. En liten gave i en boks, røde roser på lugaren, og slørende blikk under en deilig middag.

La alle tankene fly og bestill en tur for deg og din utkårede. En avslappende weekend hvor dere får tid til dere selv til å la bølgenes duvende bevegelser ta dere med inn i en rolig dans. Kjenn hvor godt dere passer sammen, når dere står der og ser utover den uendelige horisonten. Kjenn den deilige brisen mot pannen, og pakk henne inn i frakken.

Overøs henne med komplimenter og gaver, for eksempel kremer fra Chanel, eller kosmetikk fra Elisabeth Arden, eller han med de deiligste dufter fra Boss og Calvin Klein. La dansen vare langt ut i de sene nattetimer, når alt kommer til alt er det dere to det handler om.

Spaavdelingen

Start dagen i spaavdelingen, og spander på henne en manikyr eller massasje, mens du selv slapper av med en drink i boblebadet. Ikke bare de deilige følelsene som strømmer varmt rundt i kroppen, men også en fortjent egotripp for deg og han. Det er tross alt nå livet starter.

Slapp av på lugaren, som selvfølgelig har de aller beste fasilitetene. Finn fram et par glass og skål for livet og kjærligheten, kle dere opp for en bedre middag med vindusutsikt. Langt der ute en annen båt, og gjennom skyene bryter sola i fantastiske stråler som det var skapelsen selv som var vert for den romantiske kvelden. Kanskje er det Poseidon og Neptun som skal gjøre opp om hvem som er guden av havene, og kanskje det blåser opp. Det er nå du skal ta hennes hender og framføre det lidenskapelige eposet du har skrevet, og håper at kjærlighetens piler skal treffe henne midt i hjertet.

Tett og intens dans

Mens havgudene gjør opp seg imellom er det deres tur. I en tett og intens dans gynger dere i takt med den styrkede vinden. Håret hennes flagrer og du ser hennes vakre detaljer. Akkurat som du hadde drømt om. Musikken og den brisne formen gjør at alt går i sakte tempo, men det er kun behagelig. Det er lenge siden du har følt blodet pumpe slik, og følelsene bruse. Akkurat som da du var ung.

Pust i bakken

Men så er det tid for en pust i bakken. Selv om de unge menneskene rundt dere fortsetter i den ville dansen, bryter dere begge ut i latter. Tårene renner og Danskebåten duver godt i dønningene. For dere var ikke unge lenger. Dere traff hverandre på apoteket den gangen du mistet brillene på gulvet. Han hjalp deg å finne brillene, og tilbød seg å bære handleposene ut for deg. Den voksne gentlemannen var deg, det var du som var den heldige mannen. Hun var så vakker og trinn, i sin beste alder. Dere hadde begge hatt gode liv med deres tidligere ektefeller, og sett deres barn vokse opp. Tiden var alltid fylt av hardt arbeid og tilslutt hadde livet tatt slutt for deres utkårede. Det var derfor det var så deilig å få denne sjansen på livets høst. For på Danskebåten er alltid kjærligheten ny.