Analsex har kommet for å bli. Stillingen har eksistert i mange tusen år allerede, noe man kan se på steinmalerier fra antikken. Av og til skulle man tro det var den normale måten for elskende å ha sex på, men vaginal penetrasjon ligger fortsatt hakket foran.

Men at analsex også er noe dunkelt og mørkt, gjør det også mer spennende og vulgært. Man trenger ikke stupe ut i det, selv om ønsket er stort. Man kan ta det steg for steg. Man kan bruke en finger eller smøre inn en buttplugg. Spennende nytt materiale at krystallisert glass gir buttpluggen en ekstra puff.

Buttplugg med tykt hode

Det er blitt populært å eksperimentere med buttplugg. Den har litt forstørret hode slik at man skal merke forskjellen. Bruk en analkrem som er laget på silikon, gjør at opplevelsen blir enda mer sexy.

Buttplugg med smal stake

Noen vil ha hurtige ritt mot målet og en buttplugg som glir rett inn vil gi en rytmisk følelse som fort ekspandere mot toppen. Det er mange som legger dem i varmt vann før inngang, men bruk glidemiddelet som base for glatthet.

Buttplugg med kuler

Dette sverdet har håndtak i enden og kuler som øker i størrelse. En deilig opplevelse for en ny type ekstase. Analkuler og buttplugger passer godt sammen i selskap. Med en ekstra stor dildo kan man fylle seg helt opp for en enda råere opplevelse i senga.

Vil du ta neste steg

Neste steg er å teste analsex med en partner. Man vil underlegge seg en mektig penis som vil bivåne den ytterste seksuelle erfaring. Analsex skal være en opplevelse for begge parter, spesielt når man har prøvd det ut med en buttplugg eller to. Tar du neste steg er du i en ny verden i analen, men velger du buttpluggen, så er du alltid klar for transformasjonen.