Videoslots.com har forbedret spillutvalget sitt i Danmark ytterligere, etter å ha signert en avtale med Play’n GO, som har vært en langsiktig partner og leverandør av spill.

Operatørens stadig voksende danske kundebase vil nå få tilgang til et bredt utvalg av Play’n GOs titler, med avtalen som styrker Videoslots.coms omdømme i det regulerte danske markedet.

Avtalen betyr at operatøren nå kan lanserte spillutviklerens nyeste spilleautomater på nett, som Annihilator, Ring Of Odin, Sticky Joker og Testament, samt en av bransjens mest populære spill: Book Of Dead.

Videoslots og Play’n GO har hatt et formidabelt forhold siden de begynte å samarbeide tilbake i 2013, da Videoslots først begynte å tilby innhold fra Play’n GO.

William Ahlberg, Head of Casino hos Videoslots.com uttalte følgende om avtalen:

– «Det danske markedet er svært viktig for oss, og vi er henrykte over å samarbeide med Play’n GO på nytt for å kunne utvide spilltilbudet vårt der. Play’n GO lager noen av de mest spennende og engasjerende produktene i iGaming-bransjen, og det er herlig at vi kan dele dem med våre danske spillere. Vi ser fram til et langt og fruktbart partnerskap sammen.»

Alexander Lapinniemi, Account Manager hos Play’n GO

Alexander Lapinniemi, Account Manager hos Play’n GO

– «Teamet vårt har jobbet hardt for å sette sammen en spennende, engasjerende og diversifisert portefølje, og det er godt å se at det blir anerkjent av Videoslots. De utfordrer hele tiden seg selv på å bli større og bedre, og med hjelp fra våre spilleautomater er vi sikre på at vi kan bidra til deres utvikling etter hvert som også vår merkevare blir sterkere.»